The Game: ma seksisin Kim Kardashiani, Khloe Kardashiani ja Blac Chynaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar The Game
Räppar The Game Foto: SCANPIX

Räppar The Game väidab, et ta on maganud kolme Kardashianide perekonna liikmega.

36-aastane räppar meelitas enda sõnul voodisse Kim Kardashiani, Khloe Kardashiani ja nende tulevase vennanaise Blac Chyna.

Saatejuht Wendy Williams pinnis räpparilt välja, kes on need kolm Kardashiani, kellest ta oma skandaalses laulus «Sauce» rääkis. 

«Kas sa magasid Khloega?» küsis Williams. «Ma küsin uuesti, sest ükskõik, mida sa ütled, ma olen veendunud, et sa magasid temaga vähemalt korra.»

«Jah,» vastas The Game, keda seostati Khloega 2014. aastal.

The Game tunnistas, et ta ei maganud Kourtneyga, kuid Kimi kohta ta vaikis - ja vaikus ütles kõik. «Kanye on mu hea sõber ja tal on toredad lapsed ja ma ei taha nende perekonna vastu lugupidamatu olla,» põhjendas The Game, miks ta seda otseselt ei kinnitanud.

«Tegemist oli kolme Kardashianiga. See on nüüd konksuga küsimus... Chyna pole veel abielus,» lisas The Game, et tema kunagiste vallutuste hulka kuulub ka Rob Kardashiani beebiootel kihlatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles