Pärnus toimub homme suve pidulik ärasaatmine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:GRILLFEST VALLIK
PRN01:GRILLFEST VALLIK Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 22. septembril algusega kell 16.00 toimub Rüütli platsil suvehooaja pidulik lõpetamine. Suve aitavad ära saata Pärnu Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor ja Hea Toidu Festival-Grillfest.

Homme, 22. septembril kell 16.00 on kõik oodatud Rüütli platsile, et ühiselt suvehooajale punkt panna. Pärnu suve aitab ära saata Mihkel Lüdigi nimelise meeskoori pidulik kontsert ning üritusele lisavad vürtsi Hea Toidu Festivali-Grillfest grillmeistrid. 

Kõigil osalejatel on võimalus degusteerida Bravo Cateringi grillmeistrite poolt pakutavaid lihatooteid ning ära arvata, millise hõrgutisega tegemist on. Kõigi mõistatajate vahel loositakse välja auhinnad.

Sündmusel sõlmitakse ka uus koostööleping kaheks aastaks Pärnu linna ja Grillfesti vahel, mille järgi toimub järgmine Grillfest Pärnus tuleva aasta 9-10.juunil. Lepingu allkirjastavad Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja Hea Toidu Festivali - Grillfest korraldaja Auris Rätsep.

Sügis algab pööripäeval, 22. septembril astronoomilise kalendri järgi kell 17.21.

Pärnu abilinnapea Meelis Kukk viib pealinna tiitli koos valitsemissauaga Eestimaa sügispealinna Narva, et see pidulikult üle anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles