Popi telesarja «Nuuskija» kolmanda hooaja võtted toimuvad Tallinnas

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus detektiivisari «Nuuskija», mille peaosas on Eesti juurtega Kirill Käro
Uus detektiivisari «Nuuskija», mille peaosas on Eesti juurtega Kirill Käro Foto: Kanal 2

Tallinnas hakatakse üles võtma populaarse teleseriaali «Nuuskija» kolmanda hooaja seeriaid. Seriaali peaosas on Eestis sündinud näitleja Kirill Käro.

Seoses filmivõtetega võivad ajavahemikus 21. – 30. septembrini pealinna erinevates linnaosades olla mõned tänavad ajutiselt suletud. Linn palub tallinlastel ja linna külalistel suhtuda filmivõtetesse mõistvalt.

Seriaali võtteid, kus peaosaline Kirill Käro kehastab erakordse lõhnatajuga uurijat teostab Ukraina firma Pronto Film, mille peaprodutsendiks on Maksim Asadži.

Uus detektiivisari «Nuuskija», mille peaosas on Eesti juurtega näitleja Kirill Käro
Uus detektiivisari «Nuuskija», mille peaosas on Eesti juurtega näitleja Kirill Käro Foto: Kanal 2

Peaosa mängib seriaalis Tallinnast pärit näitleja Kirill Käro, kes sai teatrihariduse MHAT-is. Tallinnas töötas Käro pikalt Vene Teatris. Käro on näidelnud ka Oscarile kandideerinud filmis «Vehkleja».

Uutes seeriates ootab vaatajaid veelgi põnevam kuritegude uurimistöö, peamist rõhku pööratakse eeloleval hooajal aga peategelaste isiklikule elule. Uueks hooajaks valmib filmitegijate käe all 8 uut seeriat.

Seriaali uut hooaega näeb tuleval aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles