Emmyde äftekal uut naist sebinud Tom Hiddleston: oleme Taylor Swiftiga sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18 September 2016 - Los Angeles, California - Tom Hiddleston. 68th Annual Primetime Emmy Awards held at Microsoft Theater. Photo Credit: AdMedia//ADMEDIA_adm_EmmyAwardsAR16_335/Credit:AdMedia/SIPA/1609190753
18 September 2016 - Los Angeles, California - Tom Hiddleston. 68th Annual Primetime Emmy Awards held at Microsoft Theater. Photo Credit: AdMedia//ADMEDIA_adm_EmmyAwardsAR16_335/Credit:AdMedia/SIPA/1609190753 Foto: ADMEDIA/SIPA/ADMEDIA/SIPA

Staarnäitleja Tom Hiddleston kinnitas Emmyde auhinnagalal, et tema ja popstaar Taylor Swift on pärast lahkuminekut jäänud headeks sõpradeks.

35-aastane nägus näitleja ja hitimasin Taylor Swift läksid eri teed selle kuu alguses, olles kõigest kolm kuud koos olnud. Hoolimata avalikest spekulatsioonidest, kes kelle maha jättis, on ekskallimad suutnud sõpradeks jääda, vahendab PEOPLE.

Kui Tom Hiddlestonilt Emmyde auhinnagalal pühapäeval uuriti, kas tema ja Taylor on veel sõbrad, vastas mees: «Jah. Jah, me oleme.»

Tom Hiddleston, Olivia Colman, Hugh Laurie /SIPA/1609191036
Tom Hiddleston, Olivia Colman, Hugh Laurie /SIPA/1609191036 Foto: ADMEDIA/SIPA/ADMEDIA/SIPA

Tom ei nuta kuulsat popstaari kaua taga ning mitmed pidulised märkasid, et mees muutus Emmyde järelpeol lähedaseks kuuma näitlejanna Priyanka Chopra'ga.

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra Foto: Admedia, Inc/AdMedia/Sipa USA

«Tom hoidis oma kätt tema ümber ning enda lähedal,» pajatas allikas väljaandele E!.

«Pärast rääkisid Tom ja Priyanka väga lähedalt ning hoidsid mõnda aega käest kinni. Priyanka kohendas mehe lipsu ja seejärel suudeldi teineteist põsele.»

Ega kuum Hollywoodi staar saagi kaua ripakil olla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles