Video! Fitnessikaunitar Egle Eller-Nabi tegi olümpial ajalugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi esimese Eesti sportlasena Mr.Olympia võistlusel
Egle Eller-Nabi esimese Eesti sportlasena Mr.Olympia võistlusel Foto: fitness.ee

Eesti oli lõppenud nädalavahetusel esmakordselt esindatud kulturismi- ja fitnessivõistlusel Mr. Olympia. Ala kõige mainekamal jõuproovil oli bikiinifitnessis stardis fitnessikaunitar Egle Eller-Nabi ja sellega sai temast esimene eestlane, kes antud ala olümpial osalenud.

Kokku oli bikiinifitnessis võistlustules 42 naist, kellest edasi finaali pääses 15 paremat. Eesti kaunitar Egle Eller-Nabi kahjuks finaali ei jõudnud ning Bikini Olympia 2016 lõpp-protokollis oli tal kirjas 16. koht, vahendab Postimees.

«Mul on tunne, et võitsin jackpot’i, kuigi ma ei saanud väga kõrget kohta,» avaldas Eller-Nabi Instagramis. «Tunnen end väga õnnelikuna, et mul õnnestus sellele lavale astuda. Olen selle kogemuse eest väga tänaulik.» 

Koos eestlannaga oli väljaspool USA-d starti pääsenud ainult 10 naist. Ülejäänud osalejad olid kõik ameeriklannad.

Thank you everyone for so beautiful letters and wishes! I feel I won "jackpot" here though I didn't place high. I honestly feel so blessed to have this opportunity to step on Olympia stage. I represent country with only 1,3 smt. People. I guess with me one of the smallest country stepped on that huge stage yesterday. I am so thankful for this experience. I admit I was quite nervous this time while competing. I usually never get nervous. This time I did. Also this was something new to me. Nervous and proud on a same time I want to thank every one of you for being part of this journey. I always had so many good people wishing me good, supporting and guiding me. Thank you @mrolympiallc #mrolympia2016 #estonia #eesti #ekfl @sportlandeesti #underarmour2017 @noccoeesti @noccobcaa @victorybikini @mybody_ee @biancaneveofficial @hersajakiri @janeibrus @fitness.ee @audentes.fitness @arigatotallinn #beauty4u @vitaliberatasuomi #sunlesstan

A photo posted by Egle Eller-Nabi (@eglenabi_bikinipro) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles