Keda sooviks parodeerida näosaate osaline Joosep Järvesaar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, esimene poolfinaal stuudios, Joosep Järvesaar
Eesti Laul 2016, esimene poolfinaal stuudios, Joosep Järvesaar Foto: Erlend Štaub

Õige pea stardib TV3 sari "Su nägu kõlab tuttavalt" uus hooaeg, kus ühe osalejana teeb kaasa ka endine Bedwettersi laulja ja ansambli Cartoon üks rajajaid Joosep Järvesaar. Joosep rääkis lähemalt, miks otsustas ta väljakutse vastu võtta ning keda sooviks tema saates kõige rohkem parodeerida.

Joosep eesootavat hooaega ei karda ning see ei ole tema jaoks ka mingisugune võistlus. "See on heategevuslik pullisaade ja sellise vibe'iga ma sinna lähengi."

Saates sooviks mees järele tega Kihnu Virvet. "Ta on väga tore inimene ja mul on sugulasi ka Kihnust. Olen väiksena seal aega veetnud ja see oleks äge asi, mille üle naeratada, mitte naerda."

“Su nägu kõlab tuttavalt” viiendas hooajas osalevad lisaks Joosep Järvesaarele veel ka näiteks Adeele Sepp, Raivo E.Tamm, Inga Lunge, Kalle Sepp, Liis Lass, Laura Põldvere ja Kristjan Kasearu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles