Mel C paljastab: Spice Girlsi tüdrukute vahel on asjad hetkel veidi ebamugavad...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Chisholm ehk Mel C
Melanie Chisholm ehk Mel C Foto: Matt Sayles/AP

Mel C tunnistas, et vürtsitüdrukute vahel esineb mõningast kohmetust pärast seda, kui kaks neist keeldusid bändiga taasühinemast.

Mel B, Geri Horner ja Emma Bunton otsustasid taas bändi tegema hakata, kuid Mel C ja Victoria Beckham mitte. 

42-aastane lauljatar tunnistas, et kõik ei suhtunud tema otsusesse hästi, kirjutab ajakiri Event.

«Kui aus olla, siis on hetkel asjad veidi kohmetud. See on ju vältimatu, kas pole? Kuid ma tean, et me saame lõpuks sellest üle. Me oleme lihtsalt koos nii palju läbi elanud ja see jääb meid igaveseks ühendama,» ütles Mel C.

«Mina kardan hoopis seda, et inimesed arvavad, et ma loobusin Spice Girlsist, kuna minu arvates müüks mu sooloalbum rohkem. Seda ma küll ei arva. Ma tean, et see pole nii,» lisas ta.

Mel, kes jäi taasühinemisest loobudes ilma «paarist miljonist naelast», armastas Spice Girlsi, kuid hiilgeaegadel oli ka tumedam külg.

«Kui Spice Girls oli kõige populaarsem, ei suutnud ma end isegi peeglist vaadata, sest ma vihkasin enda välimust. Depressioon, söömishäired, kinnisideeline ületreenimine - ma kogesin kõike,» tunnistas Mel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles