Miks Matvere jättis Tätte omapäi Kariibi merele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrgutaja bakhanaalil: 
sel üritusel kadus Jaan Tätte taskust müstilisel moel 200 dollarit.
Võrgutaja bakhanaalil: sel üritusel kadus Jaan Tätte taskust müstilisel moel 200 dollarit. Foto: Jaan Tätte

Samal ajal, kui ümbermaailmarändurite katamaraan Nordea võtab päikeselisel Kariibi merel suuna Hondurasele, peab Marko Matvere taas harjuma Eesti jäise kliimaga. «Väga kiire üleminek igatahes,» ütleb korraks koju käima tulnud rännumees Õhtulehele. 

Matvere jättis tõepoolest Jaan Tätte, katamaraani kapteni Toonart Rääski ja meeskonna neljanda põhiliikme Raul Normaku koos külalismadrusega omapäi Grand Caymani saarele.

«Ega ma hea meelega sealt ära ei tulnud, aga oli tarvis. Isiklikud asjad!» vastab Matvere salapäraselt. «Lähen tagasi 24. veebruaril. Panama Citysse.»

Päev enne Tallinna saabumist, 4. veebruaril tähistas näitleja ja muusik 43. sünnipäeva. Matverel on plaan jääda kodumaale kuni vabariigi aastapäevani. Kas tõesti võib üheks põhjuseks olla kutse pingviinide paraadile?


Matvere ja Tätte lahkusid kodumaalt fännide pisarate saatel mullu 2. oktoobril, seilates üle Atlandi ookeani Kariibi merele, kus praeguseks on jäänud käia veel Hondurases, Nicaraguas, Costa Ricas ja Panamas.

Reis jätkub Vaiksel ja India ookeanil ning Vahemerel, kust 2012. aasta aprillis tuleb veel ette võtta kuupikkune teekond koju Pirita sadamasse.

Mida Sina arvad, miks Matvere jättis Tätte omapäi Kariibi merele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles