FOTOD! Eesti sõdalased on King of Kings’iks valmis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede keskpäeval toimus Saku Suurhalli Rock Lounge`s võitluskunstisarja King of Kings Tallinna Grand Prix` etapi võitlejate kaalumine ja pressikonverents.

Kohal olid kõik turniiriga seotud inimesed, sealhulgas ka King of Kings president Donatas Šimanaitis, KOK Eesti esindaja Igor Golubev, selgitusi jagav õhtujuht Rytis Kuzmenka, pressirahvas, treenerid ning mõistagi kõik 22 võitlejat, kes esitluse järel astusid kaalule.

Eestit esindavad võitlejad on nende endi sõnul heas vormis. Markko Moisar läheb kindla plaaniga võita, sest võitja saab minna tiitlimatšile ja tema tahab olla see, kes sinna läheb. Tema vend Mirkko Moisar  ütleb, et on nii füüsiliselt kui vaimselt hästi valmistunud. 

Oodatuima heitluse ehk tiitlimatši üks osaline Roman Zõbin on matšiks valmis ning täpses kaalus, võitlusele eelneva õhtu lubas aga veeta koos perega. Ka Andra Aho, Ahti Pikkur, Marat Mirzabalajev, Nikita Štšerbakov ja Iljas Rustamov kinnitasid oma valmisolekut ning lubasid võistluspäeva eel korralikult välja puhata.

King of Kings turniiril on kohal ka palju Eesti staare ning mõistagi ka arvukalt ajakirjanikke. Telekanalis TV6 matše kommenteerivad räpparid Kaarel Kose ja Priit Kolsar ehk Cool D lubavad edasi anda kõik emotsioonid, ringis toimuva üksikasjad ja kohtunike otsused. Delfi TV teeb võistluselt algusega kell 22.00 otseülekande. Ülekannet kommenteerivad Kaupo Arro ja Edvin Kibus. 

King on Kings Tallinna Grand Prix` etapp algab täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles