Suur galerii! TV3 suurejooneline 20. sünnipäevapidu tõi kuulsa seltskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 kahekümnendale sünnipäevale oli pühendatud kogu kanali reedeõhtune teleprogramm. 

Telekanali majast Peterburi tee 81 jõudis otse-eetrisse juubeligaala, mis oli täis muusikat inspireerituna ajaloolistest muusikasaadetest, Näosaatest ning TV3 uudiste meeskonna esitavatest muusikapaladest. Lavale jõudsid „Eesti otsib superstaari“ saatest tuntud staaride ühisesitlus paljude Bondi lugudega ning noorte lauljate praegused hitid.

Kiur Aarma ja Hannes Võrno
Kiur Aarma ja Hannes Võrno Foto: Viktor Burkivski/Toni Läänsalu

Otsesaates tehti läbi ka mäng „Me armastame Eestit“, kus lõid kaasa lõbusad mängijad, kellele esitati vürtsikaid küsimusi. Suurelt juubelipeolt ei puudunud mõistagi ka vestlused külalistega, kes kahekümne aasta jooksul on TV3st teinud armastatud telekanali.

Foto: Viktor Burkivski/Toni Läänsalu

Unustusse vajunud ning üllatavad külalised tõid ekraanile parimad ajaloolised hetked ja meenutused läbi aegade. Õhtut juhtisid muusikud Eda Ines Etti ja Karl Erik Taukar, vürtsi lisasid Peeter Oja, Hannes Võrno, Koit Toome, Getter Jaani, Ott Lepland, Elina Born, Sepo Seeman, Jan Uuspõld jpt.

Vaata megagaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles