Anni Rahula uue kodu ja pereliikme ootel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi ja Anni Rahula.
Tomi ja Anni Rahula. Foto: Liis Treimann

Stiilistuudio särav meigipersoon Anni Rahula on andekas mitme rindel - hoolitsev abikaasa, tunnustatud jalgpallikohtunik, laulusõnade kirjutaja, meigikunstnik ja modell. Anni räägib kuidas tema koolitee algas väga sujuvalt ema hoole all koduõppel olles. Õhinaga ootab kolimist uude koju metsade vahel ja ka uue pereliikme saabumist Pürenee mägikoera tõugu koerapoissi.

Meele teeb magusaks  vaatajatel Kristel Lankots Chocokoo šokolaadikojast, kes oli üks neist kokkadest, kes viimatisel presidendi vastuvõtul maiustusi meisterdas. Näitame kuidas valmib üks oivaline trühvel ja kuidas valmib shokolaadi peamine komponent kakaopulber.

Avaldame FC Flora jalgpallimeeste hea vormi saladuse - selleks on kõrge magneesiumi sisaldusega mineraalvee Donat MG järjepidev tarbimine. Meeskonna füsioterapeudi Jürgen Salupere sõnul ei kimbuta sportlasi enam jalakrambid ja kogu organismi füüsiline vorm on parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles