Uudisteankur Monika Tamla: kui lõpetasime muretsemise, jäin lapseootele. Olin siis juba 43

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtide vahetus: "Ringvaade" sai üheks korraks saatejuhid Monika Tamla ja Lembitu Kuuse
ETV saatejuhtide vahetus: "Ringvaade" sai üheks korraks saatejuhid Monika Tamla ja Lembitu Kuuse Foto: PEETER LANGOVITS/PM/PEETER LANGOVITS

Uudistesaate "Aktuaalse kaamera" toimetaja ja uudiste­ankur ­Monika Tamla rääkis ajakirjale Pere ja Kodu, et naudib elus esimest korda täiel rinnal lapsepuhkust.

Monika oli siis 41aastane, kui lapse saamise mõtetega arsti juurde läks ning arvas, et elu talle uue kallima Peeteriga kolmandat last ei kingi.

“Aga just siis, kui lõpetasime muretsemise, jäin lapseootele. Olin siis juba 43," rääkis telestaar, et last ei ole mõtet muretseda, mure tuleb asendada rõõmu ja armastusega.

Naine hoidis oma lapseootust kaua saladuses. Alles siis, kui lootele tehti 20. nädalal anatoomiauuring ja see oli korras, julges ta sellest poegadele rääkida. Poisid olid rõõmsad ja sugugi mitte üllatunud.

Refereeritud artikli täistekst ajakirjas Pere ja Kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles