Elu24 video! YouTuberid Gregor ja Sniff: üks asi, mis ei meeldi, kui inimesed salaja jälitavad

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtuberite gala
Youtuberite gala Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval, 15.septembril autasustati Kosmos IMAX kinos «Otsime Eesti parimat YouTuberit» konkursi võitjaid. Kohale tuli kurev seltskond noori, teiste seas ka YouTuberid Gregor ja Sniff, kes rääkisid Elu24-le oma tegemistest lähemalt.

"Ma lõin kanali umbes neli aastat tagasi, aga videoid olen teinud kolm aastat," rääkis Gregor, et temal on YouTube'is 11 000 subscriber'it.

Sniff lõi oma kanali samuti neli aastat tagasi ning postitas alguses mänguvideosid. Nüüd, 9 kuud tagasi, hakkas ta looma teistsuguse sisuga postitusi. "Mu kanal on enamjaolt selline komöödiline," avaldas Sniff, et tal sai eile galal 20 000 jälgijat täis.

Youtuberite gala
Youtuberite gala Foto: Viktor Burkivski

Kas poisid tunnevad juba end kuulsana ka?

"Mulle meeldib, et tullakse rääkima, see on ülilahe, sa näed, et su töö kannab vilja ja mulle meeldib see. Üks asi, mis mulle ei meeldi, kui inimesed selja tagant jälitavad ja reaalselt rääkima ei tule. Nad piiluvad nurga tahant ja pildistavad salaja," avaldas Sniff, et talle väga meeldiks, kui fännid temaga reaalselt juttu rääkima tuleks.

"Mulle meeldib see, et nii suurele hulgale inimestele meeldib see, mis tööd ma teen," lisas Gregor, et iseenesest on tähelepanu väga tore.

Poisid hetkel YouTuberina suuri summasid ei teeni, kuid püüdlevad selle poole, et nad tulevikus teeniksid selle pealt, mis neile endale teha meeldib. "Hetkel võtame vaba aega ja naudime seda, mis me teeme."

Vaata videost, mis vahe on vlogimisel ja YouTube'imisel ning kuidas hoiavad kutid oma kanali huvitavana!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles