Eesti suurim jõulupidu tuleb võimsam kui kunagi varem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku suurhalli Jõulugala teine päev 17.12.2015
Saku suurhalli Jõulugala teine päev 17.12.2015 Foto: Viktor Burkivski

Juba kolmandat aastat saavad ettevõtted üle Eesti enne pühi kokku, et üheskoos maha pidada meeleolukas jõulupidu. Eesti suurim jõulupidu Jõulugala toimub tänavu 15. ja 16. detsembril Saku Suurhallis.

Jõulugala korraldaja Tarmo Hõbe sõnul pakub tänavune pidu tihedat programmi ning kohale oodatakse rekordarv külalisi. Möödunud aastal osales Jõulugalal 160 asutust, mille töötajate arv jäi vahemikku 4-150.

Jõulugala 2014
Jõulugala 2014 Foto: Korraldaja

«Väikeste ettevõtete jaoks on reeglina ainus võimalus jõuluõhtu läbiviimiseks broneerida lauad mõnes restoranis. Maksma läheb see palju ning programmi üldjuhul ei ole. Saku Suurhalli Jõulugala eripäraks on aga see, et õhtu programm, maitsev menüü ja meeldiv keskkond on külaliste jaoks organiseeritud – tuleb vaid kohale tulla,» rääkis Hõbe. «Hea meel on näha, et eestimaalastele selline jõulupeo formaat meeldib.»

Saku suurhalli Jõulugala teine päev 17.12.2015
Saku suurhalli Jõulugala teine päev 17.12.2015 Foto: Viktor Burkivski

Tänavusel Jõulugalal esineb võimsa häälega Ott Lepland, kes pakub publikule erilist lava- ja videoshow’d ning mitmeid üllatusi. Stiilse kavaga astub üles võluv Liis Lemsalu, kes esitab oma loomingut esmakordselt koos Big Bändi ning paljude tantsijatega. Estonian Dream Big Bändi saatel musitseerivad lisaks Liisile ja Otile ka Rosanna Lints ja Tanel Padar & The Sun.

Lisaks saavad külalised osa meeleolukast tantsushow’st ja humoorikatest sketšidest Kinoteatrilt. Kõike seda täiendab rikkalik menüü. Jõulugalat juhivad ja lõbusa meeleolu loovad Ott Sepp, Mirtel Pohla ja Ago Anderson.

«Väljas on küll veel viimased kenad suveilmad, kuid sellegi poolest ei tasu ettevõtte jõulupeole mõtlemist viimasele hetkele jätta. Kuigi Jõulugala on eelkõige mõeldud ettevõtetele ja teistele asutustele, ei sea peo formaat siiski liigseid piiranguid – peole võib kutsuda ka koostööpartnereid või tulla mõnusalt aega veetma ja meeldivast programmist osa saama lihtsalt heade tuttavate või sõpradega,» lausus Hõbe.

Jõulugala on Eesti suurim eelkõige ettevõtetele mõeldud jõulupidu, mis toimub Saku Suurhallis juba kolmandat aastat. Üritus toimub Saku Suurhalli, üritusturundusagentuuri Broadline, Full House Agency ja Carmen Cateringi koostöös.

Rohkem teavet Jõulugalast ja osalemisinfo SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles