Margit Härma: köögiviljadel on põhjendamatult halb maine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Härma.
Margit Härma. Foto: Erakogu

«Ringvaate» stuudios esitles enda värsket raamatut «Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada Trooja hobust» kokk Margit Härma.

«Tegelikult paljudel köögiviljadel on natukene halb maine, mis on tihti täiesti põhjendamatu - köögiviljad on imemaitsvad, kui neid teha väga hästi,» ütles Margit Härma «Ringvaates» köögiviljade kaitseks, vahendab Menu.

Neli aastat tagasi viis Härma «Ringvaates» läbi ka katse, kus ta pani lihast toituva mehe sööma juurvilju. 

«Kusjuures värske raamat sai alguse just sellest eksperimendist, sest see näitas, et maitsvad retseptid ongi vajalik võti,» kinnitas Härma ja lisas, et kuigi paljud inimesed ütlevad, et juurviljade tegemine on keeruline ning need ei ole maitsvad, siis tegelikult nad eksivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles