Kas sa armastad Marina Kaljuranda? Presidendikandidaat sai omale sotsiaalmeediasse toetusgrupi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand teatas pressikoneverntsil, et kandideerib valimiskogus presidendiks.
Marina Kaljurand teatas pressikoneverntsil, et kandideerib valimiskogus presidendiks. Foto: Erik Prozes

Palju kõneainet tekitanud presidendikandidaat Marina Kaljurand on kogunud julge käitumise ja oma põhimõtetest kinnipidamisega rohkelt poolehoidjaid. Nüüd saab naisele toetust avaldada ka Facebooki grupis.

Facebooki on värskelt tekkinud grupp nimega "Me armastame Marina Kaljuranda" ning seal on hetkel veel kõigest 111 liiget. 

"Kõik kes arvavad, et Marina Kaljurand on tõeline Eesti patrioot ja muidu hea ning soe inimene on teretulnud liituma käesoleva grupiga," seisab uue grupi tutvustuses.

"Toetame teda ennekõike kui inimest ja seda olenemata sellest, kas tema vanaisa oli venelane või vanavanaisa oli poolakas. Meil kõigil on erinevad juured. Ta on naine, kes seisab Eesti huvide eest ja armastab oma riiki. Väljendame talle oma toetust kui inimesele ja taunime EKRE seisukohat, et kuna ta on vene päritolu, siis ta justkui ei sobi eestlaseks," näitab tutvustus poolehoidu.

Teiste seas on grupiga liitunud ka Kaljuranna tugev poolehoidja, TFWi peakorraldaja Helen Sildna, ärimees Peeter Rebane, ajakirjanik Marii Karell, modell Carmen Kass, telenägu Karmel Killandi.

Grupis saab end kursis hoida naist puudutavate uudistega või lihtsalt häälekalt oma poolehoidu näidata.

Vaata lähemalt Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles