Kerli: ma jäin oma esimese plaadiga miljon dollarit võlgu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Kanal 2

Lauljatar Kerli Kõiv rääkis Kanal 2 erisaates «Eesti staarid suure läbimurde ootel», et väikesel artistil on suures muusikatööstuses raske midagi võita.

Kerli tegutseb nüüd iseseisvalt ja ei plaani enam suurele plaadifirmale allkirja anda.

«Need lepingud ja asjad... See tundub nii tobe kõik. Minu enda jaoks tundub see nagu eelmine elu. See oli hästi äge õppimisvõimalus ja see avas mulle palju uksi, aga praegu ma ei soovi enam osaleda muusikatööstuses,» tunnistas Kerli. «Mulle ei sobi need šovinistlikud maailmavaated. Mulle ei sobi see, et mind naiskunstnikuna hinnatakse vähem kui meeskunstnikke.» 

«Mulle ei sobi see, et kui plaadifirma maksab sulle avanssi, siis kõik raha, mis hakkab tagasi tulema, sellest saad sina kümme protsenti ja enne veel maksad tagasi avansi, kõik võlad, muusikavideod ja promod. Isegi, kui sa teed meeletult tööd, oled kogu aeg miinuses. Nüüd on see võlg küll kustutatud, aga ma jäin oma esimese plaadi eest miljon dollarit võlgu. Ma ei teeninud oma esimese plaadiga ühtegi senti,» paljastas Kerli.

Kerli räägib oma seiklustest maailma muusikatööstuses nädala pärast Kanal 2 erisaate teises osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles