Noored näitlejad ei saa löögile! Raivo E. Tamm on sügisel ülinõutud erinevate telesarjade osatäitja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia 60. juubeli sünnipäevapidu, Raivo E. Tamm
Premia 60. juubeli sünnipäevapidu, Raivo E. Tamm Foto: Premia

Näitleja Raivo E. Tamm teeb sel sügisel lisaks ülipopulaarsele Näosaatele kaasa veel ka näiteks TV3 teleseriaalis «Papad ja mammad» ning huumorisaates «Kellapid». Kuidas ta kõike seda jõuab ning kas ka aega iseenda jaoks jääb, nõutud näitleja käest uurisimegi!

Foto: KALEV SAAR/PM/SCANPIX BALTICS

Raivo E. Tamm: Enda jaoks mul tõesti aega ei jää.

Miks siis võtta nii palju töid korraga vastu?

Raivo: Tegelikult on jäänud paljud asjad ka venima. Midagi loodeti siin ka suvega valmis saada, aga mingid asjad on läinud natukene pikemaks ja tsenaariumeid lapates olen aru saanud, et mingitele asjadele kirjutatakse juba ka lisaosi. Seepärast ongi võtteperioodid läinud püisut pikemaks ja kõik on kokku kuhjunud.

Et tegelikult enne, kui ma Näosaatele nõusoleku andsin, siis mõtlesin, et jätan teatritöödele pausi. Paistis, et justkui pole midagi uut peale tulemas ja et saan rahulikult Näösaates laulu ja tantsu harjutada, aga praegu on seriaalid nii tihedalt, et ühelt tulen ja teisele lähen. Tuleb tõesti vaadata, et rollid segamini ei lähe. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles