Vau! Lindexi sügiskampaania eesrindel on seekord pluss-suuruses modellid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindexi sügiskampaania eesrindel on seekord pluss-suuruses modellid Ashley Graham ja Candice Huffine
Lindexi sügiskampaania eesrindel on seekord pluss-suuruses modellid Ashley Graham ja Candice Huffine Foto: Lindex

Sel sügisel kaasab Lindex kõigisse oma moekontseptsioonidesse pluss-suurused, mis tähendab, et senine pluss-suuruse kontseptsioon Generous kaob. Sügiskampaania modellideks on pluss-suuruses modellid Ashley Graham ja Candice Huffine. 

Foto: Lindex

«Me tahame, et igas suuruses naised tunneksid end kaasatuna ja saaksid osta tooteid kõigist meie kollektsioonidest. See muudatus teeb meie kollektsioonid inspireerivamaks ja kättesaadavamaks rohkematele klientidele. Oleme klientidelt saanud juba fantastiliselt positiivset tagasisidet, mis on täiesti ilmne tõend selle kohta, et meie algatust hinnatakse,» räägib Lindexi loovjuht Annika Hedin.

Foto: AFP / Scanpix

Fall Fashion Heroes ehk Sügise Moekangelaste kampaania koondub ümber selle sügise viie olulise rõivaeseme: puhvvarrukatega sviiter, trompetvarrukate ja drapeeritud kaelusega pluus, kootud kleit, kitsad lühendatud säärega püksid ning teksad. Värvivalik ulatub sügavpunasest ja tumepruunist oranži ja heleroosani. 

Foto: Lindex

«Minu arvates on fantastiline, et Lindex kaasab oma kollektsioonidesse ka suuremad suurused. Tänu niivõrd erinevatele kampaaniasse valitud naistele olid meil uskumatult võimsad võtted; võtteplatsil oli tohutult palju naiste väge,» märkis Ashley Graham pildistamise kohta. 

Foto: Lindex

Peale Grahami ja Huffine'i võtavad kampaaniast osa ka supermodellid Alek Wek, Toni Garrn ja Cora Emmanuel.   

Foto: Lindex

Lindexi Fall Fashion Heroes'i kollektsioon jõuab kõigis meie kauplustes ja veebilehel lindex.com müügile juba 22. septembril.  

Modellid: Alek Wek, Ashley Graham, Toni Garrn, Candice Huffine, Cora Emmanuel 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles