Treilerid: Kanal 2 populaarsed komöödiasarjad «Köök» ja «Naabriplika» alustavad uute osadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naabriplika»
«Naabriplika» Foto: Dmitri Kotjuh

Täna õhtul naasevad Kanal 2 ekraanile kaks tulist tegelast – kell 20:00 hakkab peakokk Viktori eestvedamisel sädemeid lendama komöödiasarjas «Köök» ja kell 21:30 jätkuvad vallavanema sekeldused menusarjas «Naabriplika». 

Söögitegemine jääb «Köögi» tänases hooaja avaosas õige tahaplaanile, sest suurem aur kulub restorani seltskonnal omavaheliste suhete klaarimisele. Maks ja Kati satuvad ootamatu kireöö tulemusena suurde jamasse ja peavad hakkama asitõendeid hävitama.

«Köök», võtted
«Köök», võtted Foto: Siim Lukka

Segased on ka Vika ja restoraniomanik Kollomani suhted. Ent nagu ikka, on ühe õnnetus teise õnn ja nii on lootust hooaja jooksul näha suuri arenguid mitme peategelase elus.

Suhtejamadest ei pääse ka Esna asukad. «Naabriplika» toob tagasi kogu värviline seltskonna eesotsas vallavanemaga, kes juba täna seisab silmitsi oma suurima õudusunenäoga – nimelt saabub külla Krista ema. Sellest poleks ju midagi hullu, kui proua ei hakkaks tütrele Koosaare kohta kõiksugu kummalisi jutte ajama.

«Naabriplika»
«Naabriplika» Foto: Dmitri Kotjuh

Elu keeb ka väljaspool vallavanema häärberit, sest kiriklas on Mihhailova seadnud sisse ilusalongi ja bussipeatuses jagavad Tolale agaralt suhtenõu elukogenud napsitrallid.

Komöödiasarja «Köök» uued osad on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00, «Naabriplika» uus hooaeg stardib kell 21:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles