Vaata lähemalt! Eestlane filmis video unistuste paradiisist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani Särglepa Tais filmitud video «WHY I LOVE THAILAND»
Juhani Särglepa Tais filmitud video «WHY I LOVE THAILAND» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Kas leiad end tihti mõtlemas, et sa ei astu samme tuleviku poole, kuna kahtled iseendas? Eestlane Juhani Särglep usub mõtteviisi, et suurelt unistades on kõik võimalik. Ta kasvatas hobist sissetuleku ja reisib koos oma kallimaga maailmas ringi ning filmib kõike, mis pilku köidab.

Juhani on üks neist õnnelikest, kes reisib aasta jooksul väga palju. «Sa pead olema spontaanne ja hingelt vaba. Igasugustesse väljakutsetesse ja pakkumistesse alati positiivselt suhtuma, ning kui midagi ette võtta siis täiega,» räägib Juhani.

Järgnev videoklipp on täpsemalt filmitud Tais, Koh Samui’l. Taimaale minnes tasub unustada oma euroopalikud arusaamad ja mõttemustrid ning tuleb nautida seda, mida see kaunis koht ja esmapilgul võõras kultuur sulle pakub.

«Kindlasti sooviks selle videoga inimesi mõtlema panna, et kõik on võimalik. Selle asemel, et sotsiaalmeedias niisama scrollida ja ringi vaadata, võiks järjekindlalt soovide nimel tegutseda,» rääkis Särglep oma tõekspidamisest. Seega on ta kindel, et mitte miski pole võimatu. «Teisalt ei juhtu tulemused ka üleöö, aga kui järjekindlalt edasi liikuda ja tööd teha, siis unistused täituvad,» on Juhani veendunud.

Juhani Särglep on lõpeatnud Balti Filmi ja Meediakooli ning töötab hetkel vabakutselise filmmaker’ina. Tema ja ta pruudi tegemistel saab silma peal hoida sotsiaalmeedia vahendusel - Instagram: @juhanisarglep @katrikats

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles