Vaata filmi «Kormoranid» treilerit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kormoranid Tapperis
Kormoranid Tapperis Foto: Jelena Rudi

Uus kodumaine komöödiafilm «Kormoranid» ehk nahkpükse ei pesta esilinastub 18. märtsil 2011.

Kormoranide stsenaristideks-režissöörideks on Andres Maimik ja Rain Tolk .

«Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta» on žanrilt must komöödia ja räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa. Kuid ükskõik mida nad ette ei võtaks, läheb asi järjest hullemaks!

Filmis osaleb Eesti näitlejate raskekahurvägi: peaosi kehastavad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Harri Kõrvits ja Enn Klooren - nimed, mis lähemat tutvustamist ei vaja. Kõrvalrollides näeme kõikvõimalikke avaliku elu tegelasi Tanel Padarist Anu Saagimini ja nii mõnedki neist astuvad üles vägagi tavatutes rollides. Filmis kõlab tohutu kogus uuemat ja vanemat kodumaist muusikat.

«Kormoranid» on tempokas ja humoorikas, aga ka lohutust pakkuv komöödia inimestest, kes olusid ja aegu trotsides ning ennast ületades saavutavad ihaldatud sihi – just selline lugu, mida vaatajad vajavad praegusel raskel ajal.

Vaata «Kormoranid» treilerit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles