Kuula: Tungevaag & Raaban avaldas Soome popstaari Isac Elliotiga ühise tantsuloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ-duo Tungevaag & Raaban
DJ-duo Tungevaag & Raaban Foto: promo

DJ-duo Tungevaag & Raaban ühendasid jõud Soome popstaar Isac Elliotiga, et tuua fännidele tulikuum singel ”Beast”, mida raadiojaamade SkyPlus ja Sky Radio kuulajatel oli esmaesitlusena võimalik nautida juba neljapäevases hommikuprogrammis.

Tungevaag & Raaban on tuntud kui üks Skandinaavia paljulubavamaid tantsumuusika produtsente.

Norra/Rootsi duo vallutas Põhjamaade edetabelid oma debüütsingliga “Samsara”, mida on Spotifys ja YouTube`is kuulatud juba üle 120 miljoni korra.

“Samsarale” järgnenud singlid “Russian Roulette”, “Wolf” ja “Magical” jõudisd kõik Põhjamaade edetabelitesse ja raadiojaamade playlistidesse. Tungevaag & Raabani muusikat on ainuüksi Spotifys kuulatud üle 300 miljoni korra ja olles kampa võtnud Soome pop-staar Isac Ellioti, on oodata veelgi suuremat hitti.

Isac Elliot. / Promo
Isac Elliot. / Promo Foto: promo

Isac Elliot on Soome suurim pop-staar, kes on viimase paari aastaga kasvatanud endale tugeva ülemaailmse fännibaasi. Tema viimased singlid on näidanud teismelist artisti täiskasvanumana ja koostöö Tungevaag&Raabaniga kinnitab seda veelgi.

DJ-duo on Isaciga uut singlit “Beast” juba enne ilmumist mõnel korral ka publikule tutvustanud.

Isac ilmus Weekend Festivalil T&R-ni seti ajal üllatuskülalisena lavale nii Soomes kui ka Eestis ja tekitas sotsiaalmeedias tormi. “Beast” on vaieldamatult Põhjamaade fännide seas selle sügise oodatuim lugu.

Kuula uut lugu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles