Galerii: Deja Vu laval rokkis Eesti parim viiuldaja - Timo Vendt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 03. septembril, astus lounge Deja Vu's koostöös Pisang Amboniga toimuva Instrumental Night üritustesarja raames lavale populaarne Timo Vendt viiulil! Vaieldamatult Eesti tuntuim ja üllatustest tulvil viiuldaja pakkus ka Deja Vu's kuulajatele tõeliselt naudinguterohke live etteaste! Kosutavaid kokteile pakkus sel õhtul Pisang Ambon!

Instrumental Night on üritustesari, mis toob kord kuus külastajateni talendikaid artiste Eestist ja välismaalt. Lavale astuvad parimad artistid, mängides LIVE-muusikat kaasahaaravate palade saatel koostöös DJ-ga. Sel korral tõi mõnusad rütmid Deja Vu külastajateni Eesti multifunktsionaalseim mees - TIMO VENDT, kes astus sel korral üles viiuliga, pakkudes meeliülendavat live-muusikat!

Deja Vu laval rokkis Eesti parim viiuldaja - Timo Vendt!
Deja Vu laval rokkis Eesti parim viiuldaja - Timo Vendt! Foto: Rene Lutterus

Deja Vu'd tasub külastada ka sel nädalal. Juba sel reedel, 09.09 vallutab Deja Vu taas LIVE muusika, kui Hennessy Live Concert toob lavale särava lauljatari Renae Rain'i Brasiilisast!

Rohkem infot peo kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles