Video: Säästumarket sai enda teadmata megareklaami osaliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Walkeri kuulus hitt «Faded» sai omale remixid
Alan Walkeri kuulus hitt «Faded» sai omale remixid Foto: Promopilt

Ilmselt ei tea Rimi Eesti Food AS tänaseni, et Säästumarket, õigemini XL Säästumarket (rahvakeeli Säästu XL) on tasuta saanud sajandi reklaamikampaania. Seda tänu maailmakuulsale DJ’le ja muusikule Alan Walkerile.

Alan Walker - «Faded» kaadrid on filmitud Tallinnas
Alan Walker - «Faded» kaadrid on filmitud Tallinnas Foto: youtube.com

Läinud aasta lõpus filmis Walker oma loole «Faded» Eestis muusikavideo, mis sai kiirelt ülemaailmseks hitiks ja vallutas kõikvõimalikud edetabelid. Tänaseks on videot YouTube’is vaadatud üle 623 miljoni korra. Kujutate ette! USAs elab poole vähem inimesi, kui see video on vaatamisi saanud!

Video ise on filmitud Tallinnas, Linnahalli juures ja mujal ja kui on näha, et kaadrid on piinliku täpsusega välja lõiganud kõik nö firmamärgid ja Statoilist on sujuvalt mööda sõidetud ja ühelegi asjale pole reklaami tehtud, siis Säästumarket on ka neil märkamata jäänud. Nimelt kõnnib Walker üles trepist, mille peale on keegi spreiga SÄÄSTU XL sodinud.

Päris hea reklaam, mis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles