Advokaat: jumal tahab Donald Trumpi võitu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi advokaadi Michael Coheni sõnul nägi ta taevas märke, mis näitavad, et jumal soosib Trumpi ja ootab tema võitu.

Coheni teatel nägi ta taevas pilve, mis meenutas Trumpi nägu ja see olevat jumala poolehoiu tõendiks, edastab The Independent.

«Juhuks, kui keegi veel ei tea, kellest saab järgmine president, siis annan vihje, et jumal on juba oma valiku teinud,» edastas advokaat Twitteris, juures foto pilvest, mis olevat Trumpi moodi.

Samas on Trump oma seisukohtadega ärritanud paljusid. Viimasel ajal on teemaks illegaalsed sisserändajad, kellest enamik on Mehhikost ning Trump tahab selle tõttu rajada USA-Mehhiko piirile müüri, mille peab Mehhiko kinni maksma.

Samuti lubas Trump presidendiks saades hakata illegaale välja saatma ja piirata sisserännet.

USAs toimuvad presidendivalimised 8. novembril. Valimised toimuvad 538-liikmelise valimiskogu abil, kandidaadil on vaja võiduks 270 valijamehe häält.

Pilti vaata siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles