Vaat' kes müüvad! Buduaari turg live Saku Suurhallis juba sel nädalavahetusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari turg  Tallinn 12.03.2016
Buduaari turg Tallinn 12.03.2016 Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Saku Suurhallis toimub 10.-11.09 Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE, mis on parim koht garderoobi uuendamiseks. Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müügile nii naistele, lastele kui meestele.

Staariturule on tulemas Eestimaa stiilseimad naised - lauljatarid Grete Paia ja Tuuli Rand, Helen Adamson, Gertu Pabbo, raadiohääl Kertu Jukkum, laulja ja näitleja Marilyn Jurman, blogijad Merilin Taimre, Stella K. Wadowsky, Helene Vetik ja Grete Link, Miss Estonia Madli Vilsar, modellid Kätlin Hallik, Breth Tootsi ja ilmatüdruk Eleriin Sild; hinnatud meigikunstnik Katrin Sangla ja stilist Gerly Tinn.

Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval, kl 12 esitavad Chihuahua Sõprade Liidu koerad koostöös aianduskeskusega Hortes Koerte Mood 2016 sügis-talv kollektsiooni. Seda peab nägema!

Pühapäeval, kl 12 saavad kõik huvilised kohtuda Eesti muusikamaastiku värskeima ja kuumima bändi Beyond Beyond liikmetega, kes jagavad autogramme ja teevad koos fännidega pilte.

Poistebänd Beyond Beyond
Poistebänd Beyond Beyond Foto: Promopilt

Aitame abivajajaid! Toetame traditsiooniliselt kasuperede lapsi, kohale tulevad MTÜ Igale Lapsele Pere esindajad, et koguda kasuperedes kasvavatele lastele jalatseid, rõivaid, mänguasju ja muud vajalikku.

Buduaari turg LIVE sügis 2016:

Tallinn, 10. – 11. september @ Saku Suurhall

Turg avatud:

Laupäeval, 10. septembril kell 10-18

Pühapäeval, 11. septembril kell 10-17

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles