Toidusõda Uue Maailma fesivalil: Täpile polnud Evelini võileivad mokkamööda ja lisaks sai ta ka vastu pükse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp müüsid laupäeval Uue Maailma Festivalil sada liitrit suppi
Tipp ja Täpp müüsid laupäeval Uue Maailma Festivalil sada liitrit suppi Foto: Papartso

Nädalavahetusel toimus Uue Maailma Festival, kus olid oma hoovikohviku püsti pannud ka marimell aka Tipp ja Täpp aka Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson. Ilm oli vihmane ja suppi nende kohvikus juba kulus – kui täpsem olla, siis sada liitrit.

Kuid tegusad supimeistrid jõudsid festivali toidutelkidele ka ise kiire tiiru peale teha. Eriti ülevoolavalt kiitsid nad oma blogis Liivi Lahe Kalanduskogu telgis õlletaignas frititud räimi. Eksesileedi Evelin Ilvese kuulsad võileivad polnud aga Tipile ja Täpile sugugi mokkamööda. 

Täpp: Liikusime edasi Evelin Ilvese telki, kus pidi saama ELU PARIMAT VÕILEIBA ja täpselt nii nagu ma pettusin kunagi megapromotud Evelini leivas (jumal tänatud, et ma ta raamatut ei ostnud!), pettusin ma sellest neljaeuroses võileivas (hiljem taipasin üldsegi, et ma andsin talle kümneka ja sain 2 euri tagasi, ehk ta andis valesti tagasi! Fakjee, elu kallim võileivaviil – 8€!). See maitses maitsetult ja kui ma hiljem mõtlesin, et minu juures sai kolme euroga kausitäie suppi, siis see võileib oli to the max ülehinnatud. Kui ma oleks selle eest euri maksnud, ma ei viitsiks praegu vinguda. Aga küsida neli euri mingi leivaviilu eest, mis on tulel soojaks lastud ja sinna paar viilu kala pandud…

Evelini ELU PARIM VÕILEIB - 4 eurot! Marimellile 8 eurot!
Evelini ELU PARIM VÕILEIB - 4 eurot! Marimellile 8 eurot! Foto: marimell.eu

Okei, siig on kallis, aga paar viilu ei maksa neli euri. Ja tavaliselt saab terve iseküpsetatud leiva nelja euriga. Ja üleüldse… Ma nii pettusin. Evelin ise on mulle aegade algusest nii väga meeldinud ja mul oli tore teda taasnäha ja kõik jutud, aga… See võileib polnud hea.

Evelin Ilves Uue Maailma Tänavafestival 04.09.2016
Evelin Ilves Uue Maailma Tänavafestival 04.09.2016 Foto: Viktor Burkivski

Muuseas, ta müüs ka šokolaadileiba, see maitses imeliselt. Nagu öö ja päev selle elu parima võileivaga, aga teate, mis selle hind oli – üks viil kolm euri! Saate aru, kolm euri! Mu juures sai kausitäie suppi selle raha eest! Pool leiba viis euri ja terve leib kümps. Ma ei tea… Ilmselt ta müüs oma kraami mis mühises, sest nimi maksab, aga tegelt, ma ei tea… Kolm euri viil leiba?! Meil oli iseküpsetatud leib supihinna sees.

Loe lisaks SIIT!

Kas käisiD ka Uue Maailma Festivalil ja mis meeldis, mis ei meeldinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles