«Eddie the Eagle» jäi pärast lahutust paljaste kätega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael «Eddie The Eagle» Edwards
Michael «Eddie The Eagle» Edwards Foto: SCANPIX

Inglasest suusahüppaja Michael «Eddie the Eagle» Edwards sai kuulsaks 1988. aasta taliolümpial Kanadas Calgarys, selle aasta alguses jõudis kinno film «Eddie the Eagle», mis räägib tema suusahüppajakarjäärist.

Michael Edwards sai küll kuulsust, au ja filmiga ka raha, kuid lahutus jättis ta peaaegu paljaks, edastab Daily Mail.

Inglase sõnul viis lahutus naisest Samantha Mortonist selleni, et ta elab kuuris ja peab hakkama saama munavõileibadega. Nad olid abielus 13 aastat, kuid naine sai kohtu kaudu 85 protsenti tema varast.

Edwardsi sõnul ei hoolinud ta, et teised sportlased teda Calgarys naljanumbriks pidasid ja ta viimase koha sai.

«Pidin kolima üks aasta tagasi majast aias asuvasse kuuri, millest ehitan oma uut kodu. Seal ei ole mul veel kööki, kus süüa teha ja selle tõttu söön võileibu. Munavõileivad on mu lemmikud,» teatas mees.

52-aastane inglane sai temast tehtud filmi eest 180 000 naela, kogu see summa läks endise suusahüppaja eksnaisele hoolimata asjaolust, et ta sõlmis filmitegemislepingu 17 aastat tagasi kui ta ei olnud oma naisega veel kohtunud.

«Kohus ei olnud minu poolt, kuna meil on lapsed, kes vajavad ülalpidamist. Selle tõttu kaotasin 85 protsenti oma varast. Pean samas seni kinnisvara- ja maamakse tasuma ja selle tõttu tuli mul Bedfordis asuv korter maha müüa. Üritan suhtuda ellu filosoofiliselt,» teatas Michael «Eddie the Eagle» Edwards.

Filmis «Eddie the Eagle» mängib peaosa Briti näitleja Taron Egerton ja tema suusahüppetreenerit Hollywoodi staar Hugh Jackman. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles