Allar Jõks: lahutus on kallis hind, et minna elus edasi paremana ja tugevamana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskus tähistas kümnendat sünnipäeva!
Allar Jõks koos elukaaslasega
Viru Keskus tähistas kümnendat sünnipäeva! Allar Jõks koos elukaaslasega Foto: Viktor Burkivski

Presidendikandidaadi ja tippadvokaadi Allar Jõksi elus on olnud periood, mil ta ringkonnakohtuniku ja õiguskantsleri ameti kõrval kasvatas üksinda poeg Jonatani.

Jonatan saab septembris 26 ja on juba kahe lapse isa, tollal oli ta veel kuuene ja Allar Jõks 32 aastat vana, kui nad kahekesi jäid, sest Jonatani ema läks Brüsselisse tööle, vahendab ajakiri Pere ja Kodu.

«Abikaasa läks välismaale, mina aga töötasin Tallinnas. Meil oli üha vähem kokkupuutepunkte ja lõpuks tundus lahutus lapse huve silmas pidades mõlema poolt vaadatuna kõige ausam,» selgitas Jõks ajakirjale.

«Lahkuminek on asjaolude, erinevate arusaamade ja huvide kogusumma, mille puhul on raske öelda, et keegi oli süüdi – kõigil on põhjust peeglisse vaadata,» nendib mees tagasi vaadates.

Nüüd, 20 aastat hiljem, teeks ta teistsuguseid valikuid: «Lahutus on kallis hind, et minna elus edasi paremana ja tugevamana.»

Loe ajakirja Pere ja Kodu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles