Mila Kunise beebikõht kasvab jõudsalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mila Kunis, a cast member in "Bad Moms," walks the carpet at the premiere of the film at the Mann Village Theatre on Tuesday, July 26, 2016, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Mila Kunis, a cast member in "Bad Moms," walks the carpet at the premiere of the film at the Mann Village Theatre on Tuesday, July 26, 2016, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Foto: Chris Pizzello/AP

Mila Kunis, kes oma abikaasa Ashton Kutcheriga valmistub nende teise ühise lapse tulekuks, näitas Los Angeles'e tänavatel oma aina kasvavat beebikõhtu.

Milal ja Ashtonil on juba aastane tütreke Wyatt Isabelle. Teise lapse sugu ja sünnitähtaeg ei ole aga veel avalikkusele teada.

Mila Kunis arrives at the "Bad Moms" Los Angeles Premiere held at the Mann Village Theatre in Westwood, CA on Tuesday, July 26, 2016. (Photo By Sthanlee B. Mirador) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Mila Kunis arrives at the "Bad Moms" Los Angeles Premiere held at the Mann Village Theatre in Westwood, CA on Tuesday, July 26, 2016. (Photo By Sthanlee B. Mirador) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Kuulsad näitlejad tunnevad üksteist juba 19 aastat, kuid romantiliseks kujunesid nende suhted alles 2012. aastal. 2014. aastal kihluti ning alates 2015. aastast on Mila ning Ashton abielus.

Mila Kunis attending the Bad Moms premiere held at the Mann Village Theatre in Los Angeles, California.
Mila Kunis attending the Bad Moms premiere held at the Mann Village Theatre in Los Angeles, California. Foto: Tammie Arroyo/AFF/PA Images

Mila, kes on tuntud oma kaine ellusuhtumise poolest avaldas hiljuti, et tema ja Ashtoni abielusõrmused on tellitud veebipoest Etsy ning läksid kokku maksma 190 dollarit.

Vaata pilte beebikõhuga Milast ka siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles