Kummaline nädalavahetus: alasti mees Lasnamäel, alasti naine Mustamäel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püksata mees Lasnamäel
Püksata mees Lasnamäel Foto: Lugeja foto

Laupäeva hommikul võis Tallinnas näha kummalist vaatepilti! Nii Lasna- kui Mustamäel kõndisid ringi alasti inimesed.

Laupäeva hommikul kõndis Lasnamäel ringi alasti meesterahvas, kes sõimles, karjus ja ronis auto katusele. Umbes samal ajal teatati politseile, et TTÜ juures kõnnib ringi ka alasti naine.

Lasnamäe enesepaljastajat jälginud ja pildistanud Ekaterina märkis venekeelsele Postimehele, et noormees käitus väga ebaadekvaatselt: sõimas, karjus, hüppas, ronis auto katusele. Vahepeal pani jalga lühikesed püksid, siis võttis püksid ära ja pani selga pluusi. Mhmm..Huvitav küll miks?

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava märkis, et Lasnamäel jalutavast alasti mehest neil teadet pole, kuid huvitaval kombel tuli neile just samal ajal, laupäeval hommikul veidi enne kümmet teade alasti naisterahvast TTÜ juures.

«Hommikul kella 9.47 ajal teatati meile, et TTÜ juures asuva bussipeatuse juurest kõnnib Nõmme mäe poole alasti naine, umbes 40-aastane,» märkis Aava. Veidi hiljem teatas helistaja politseile, et naine pani riided uuesti selga. Patrull sõitis kohale, kuid selleks ajaks oli naine juba oma teed läinud.

No ets kae, mis nädalavahetus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles