Häbi! Täiskavanud sõimavad Internetis Beyonce tütart koledaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blue Ivy, daughter of Beyonce, arrives at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on Sunday, Aug. 28, 2016, in New York. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Blue Ivy, daughter of Beyonce, arrives at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on Sunday, Aug. 28, 2016, in New York. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Foto: Chris Pizzello/AP

Õelusel pole piire! Täiskasvanud twitterdajad sõimavad Internetis Beyonce 4-aastast tütar Blue Ivy't koledaks!

Klatšimoorid on Twitteris keeled valla lasknud ning sellised kommentaarid nagu «Kas me kõik peame tõesti igavesti teesklema, et Blue Ivy pole neetult kole?», «Blue Ivy on kole laps ja sinna pole midagi parata» ning «Blue Ivy on kole nagu p*sk, vaeseke näeb välja nagu ta isa», on tõestanud, et loodus pole kommenteerijatega helde olnud.

Kahjuks tõdeb Huffington Post, et tegemist pole erandliku olukorraga. Varem on sarnaste «kriitikanoolte» alla sattunud ka Kimye laps North West.

Siin kohal jääb üle ainult peast kinni haarata ja ahastunult välja karjuda:«Mis maailmas me elame!?»

Ein von Beyoncé (@beyonce) gepostetes Foto am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles