Mel Gibson tahtis politsei abil enesetapu teha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel Gibson
Mel Gibson Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Mel Gibson tunnistas sõbrale, et kui tema ja ta naine pärast 26 aasta pikkust abielu lahutasid, tahtis ta politsei abil enesetapu teha.

Staar plaanis politseijaoskonnas relvaga vehkida ja tulistada, kuid ta arreteeriti hoopis antisemiitlike väljendite ja joobes juhtimise tõttu, kirjutab The Telegraph.

Nelja aasta eest toimunud intsidendi tõttu jäi staari karjäär soiku.

Gibsoni sõbra Peter Biskindi kinnitusel ei ole näitleja antisemiit, vaid ta eesmärgiks oli, et politsei ta maha laseks. Nimelt ei suutnud ta toime tulla stressiga, mis tal tekkis pärast abikaasa  Robyni lahkumist.

USAs on niinimetatud surm politsei käe läbi üsna levinud enesetapuviis. Sellist elust lahkumist ihkajad provotseerivad politseinikke sellega, et hakkavad mõnes politseijaoskonnas huupi tulistama.

Gibson sai närvivapustuse, kui ta filmivõtetelt tagasi tulnuna avastas Los Angeleses eest tühja kodu. Ta naine ja seitse last olid lahkunud.

Pärast seda jäi ta alkoholijoobes autoroolis olnuna politseile vahele, karjudes siis, et «juudid on maailma kõigis hädades süüdi».

Gibsoni sõbra sõnul manipuleeris näitleja teda kinni pidanud politseinikuga, lootes, et viimane teda tulistab.

«Gibson tundis siis, et on inimesena läbi kukkunud. Ta soovis surma ning valis selleks üsna levinud viisi, kuid see ei õnnestunud,» lisas sõber.

Hiljem Gibson vabandas avalikult antisemiitliku kommentaari ja oma käitumise pärast.

Kohus määras staarile kolme aasta pikkuse tingimisi karistuse, ta suunati alkoholiravile ning pidi osalema anonüümsete alkohoolikute toetusgrupis.

Pärast seda, kui Gibson ja ta naine lahku läksid, on näitleja eraelu ta kontrolli alt väljunud.

Tal oli suhe modell Oksana Grigorjevaga, kellest ta samuti lahku läks. Nüüd peab ta võitlust, et saada endale nende tütre Lucia hooldusõigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles