Galerii: Tallinna Ralli lõppes klubis Teater ebamaise peoga ralliautode saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 27.augustil ootas ööklubis Teater kõiki Bacardi Wonderland, mis pakatas värskusest, lõpututest alkoholi ojadest, mis voolasid läbi kogu öö ning meelierutavatest show'dest, kus nii maja ees, kui sees lõbustasid klubikülastajad Bacardi Wonderlandi muinasjutulised tegelased! Just maja ees algas seekordne pidu, sest Tallinna Ralli afterparty kostitajatena kaunistasid Teatri majaesist võimsad ralliautod, mis pakkusid elevust ja õhinat ka kõigile peo tegelaskujudele, kes selleks õhtuks Teatrisse kohale toodi.

Imedemaa tegelased panid möödunud laupäeval klubi Teatri külastajad unustama argipäeva muresid ning viisid kõik üheöisele seiklusele imedemaale! Terve laupäev pakatas imedest, elevusest ja üllatustest, kui tõeline vaatemäng koondas Tallinna Filtri teel toimuvale Tallinna Rallile.

Tallinna Ralli lõppes klubis Teater ebamaise Bacardi Wonderland peoga
Tallinna Ralli lõppes klubis Teater ebamaise Bacardi Wonderland peoga Foto: Rene Lutterus

Juba seal tervitasid pealtvaatajaid Teatri värvikad tegelaskujud, kes koos rallisõpradega edasi Bacardi Wonderlandile suundusid! Klubis Teater leidis aset öö, kus kokku said muinasjutuline maailm ja kaunid tegelaskujud, kes hoidsid pidutsejad kütkestatuna läbi kogu öö ning rumm. 

Tallinna Ralli lõppes klubis Teater ebamaise Bacardi Wonderland peoga
Tallinna Ralli lõppes klubis Teater ebamaise Bacardi Wonderland peoga Foto: Rene Lutterus

Juba täna ootab klubi Teater aga kõiki lõbusale 5.sünnipäevale! Rohkem infot peo kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles