Video: Lõuna-Korea näitlejanna kukkus punasel vaibal stiilselt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Iga staari õudusunenäoks on punasel vaibal komistamine ja kukkumine, kuid just nii juhtus Veneetsia filmifestivalil Lõuna-Korea staari ja filmigestivali žüriiliikme Moon So-riga.

Hollywood Reporteli teatel  saabus 42-aastane näitlejanna filmi  «The Light Between Two Oceans» linastusele, kandes smaragdrohelist õhtukleiti, millel oli pikk slepp.

Staaril olid jalas tumedad kõrgekontsalised stilettod, millest ühe konts jäi kleiti kinni ja ta komistas ja kukkus, tehes seda stiilselt. 

Sündmuse turvajad sööstsid talle appi ja ulatasid käed, et teda vaibalt üles aidata. Kohal oli ka näitlejanna saatja, kes samuti teda aitas. 

Kukkumisdraama leidis aset kümnete kaamerate ees, mis seda agaralt jäädvustasid ning kohe jõudsid pildid ja videod meediasse. 

Kohal olnud panid tähele, et staari 1940. aastate stiilis soeng jäi ikka sama kenaks kui see oli enne kukkumist.

Moon tõusis abistajate toel uuesti püsti, silus oma keliti, naeratas kaameratesse ja astus edasi nagu midagi ei oleks juhtunud.

Veneetsia filmifestivalil eile linastunud film «The Light Between Two Oceans» räägib majakavalvurist ja tema naisest, kes elavad Esimese maailmasõja järgselt Lääne-Austraalias.

Paar päästab paadiga randa jõudnud väikese tüdruku, kes saab nimeks Lucy. Kui tüdruk kasvab suuremaks, ilmneb et ta bioloogiline ema pidas teda surnuks, kuid naine jõuab jälile, et majakvaht ja ta naine kasvatasid tema tütart. 

Filmis mängivad Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz ja Bryan Brown.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles