Pole kahtlustki, Beyonce võidutses tänavusel MTV muusikaauhindade galal kõige võimsamalt!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce releases a photo on Instagram with the following caption: "". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books ***  Please note: Fees charged by the agency are for the agency
Beyonce releases a photo on Instagram with the following caption: "". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Please note: Fees charged by the agency are for the agency Foto: Instagram/Instagram

Superstaar Beyonce võidutses tänavusel MTV muusikaauhindade galal eriti võimsalt. Pole ühtki väljaannet või meelelahutusportaali, kus sellest ei pasundataks.   

Pole kahtlustki, et pingutused ja pühendumus on ennast ära tasunud ja selle aasta tõeline muusika- ja videokuninganna on Beyonce! Lauljanna võidutses sel aastal MTV muusikaauhindade galal eriti võimsalt! 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles