Elu24 intervjuu! Näosaate järgmine osaleja on «Kättemaksukontorist» tuntud näitlejanna Adeele Sepp!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Sepp
Adeele Sepp Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viies osaleja on selgunud! Juba õige pea hakkab ennast TV3 eetris proovile panema näitlejanna Adeele Sepp!

Adeele, keda enamik tunneb ehk «Kättemaksukontori» sarjast Kirke Kleinina, on lõpuks võtnud vastu otsuse panna ennast proovile paroodiavaldkonnas!

Adeele tunnistas, et võimalus saatest osa võtta oleks olnud juba kahel eelneval aastal, kuid tiheda ajagraafiku tõttu, Adeele on alates 2013. aastast Ugala teatri näitleja, pidi ta osalemise näosaates ära ütlema. Kolmandal korral aga pikka mõtlemist ei olnud ja nii sai seekord ka kalender sobima pandud. 

Kuigi Adeele on  lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemia lavastaja ja näitleja eriala cum laude, tunnistab naine, et parodeerimist on tal elus siiski vähe ette tulnud. Kui üldse!

Noore näitlejanna jaoks ei ole võõras ammutada inspiratsiooni erinevatest karakteritest ning persoonidest, kuid kõik koos: tants, laul, tegelaskujusse sisseelamine ja täpne väljendamine on temagi jaoks veidi hirmuäratav. Veel enam, näitlejanna tunnistab, et peab ennast täielikuks karujalaks!

Samas on Adeele väga ootusärev muusikaliste katsumuste ees. Kuna laulmine on Adeele suur kirg, siis oskab ta hinnata töötamist Eesti muusikamaastiku proffidega.

Näosaate kõrval näeb Adeelet jätkuvalt ka teatris! Juba 21. septembril esietendub Tartu Teatrikodus «Väike Prints», mille peaosas Adeele üles astub. Jõulude paiku on kaunist näitlejannat võimalik näha Ugala tükis «Võlur Oz»  Dorothy rollis.

Soovime Adeelele edu nii näosaates kui teatrilaval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles