Tänavakultuurifestival Baltic Session tuleb taas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakultuurifestival Baltic Session on elamus
Tänavakultuurifestival Baltic Session on elamus Foto: MediaMarketing

1. septembril algab piletimüük juba üheksandat korda toimuvale tänavakunstifestivalile JJ-Street Baltic Session. Festivalinädalal 17.-23.oktoobrini ootavad taas kord ees nii seintepuhastusaktsioon, Street Art Jam, Urban Kirbuturg, Witness the Beauty kui ka koolitused maailma staaridega. Kogu nädal tipneb aga tantsulahingutega 22.-23. oktoobril ning finaalsündmusel Nordea Kontserdimajas, kus tänavuseks teemaks on "Tähtede sõda".

Tänavakultuurifestival Baltic Session on elamus!
Tänavakultuurifestival Baltic Session on elamus! Foto: MediaMarketing

Septembris on müügil sooduspiletid, 1-25. septembrini on pilet 23. oktoobri finaalshow'le 25 eurot, Swedbank'i soodustusega 23 eurot.

Lisaks on võimalus osta endale festivalipass, mis tagab sissepääsu nii 22. oktoobril tantsulahingutele Salme Kultuurikeskuses ja suurejoonelisele Vogue Ballile kui ka finaalüritusele 23.oktoobril Nordea Kontserdimajas. 1-25. septembrini on festivalipassi hind 35 eurot, Swedbanki soodustusega 32 eurot.

Tänavakultuurifestival Baltic Session on elamus!
Tänavakultuurifestival Baltic Session on elamus! Foto: MediaMarketing

Tantsuhuvilistele soovitavad korraldajad:  «Ärge magage maha sügise oodatuimat sündmust! Jälgige JJ-Street Baltic Sessioni Facebooki lehte ja olge valmis üllatusteks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles