Ieva Ilves Läti naisteajakirjas: ma ei vabanda kellegi ees! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN, EESTI, 24FEB16.
Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilvese ja Ieva Ilvese vastuvõtt Estonia Kontserdisaalis. Ball ja melu.
Pildil Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves suudlevad tantsuplatsil.
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
TALLINN, EESTI, 24FEB16. Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilvese ja Ieva Ilvese vastuvõtt Estonia Kontserdisaalis. Ball ja melu. Pildil Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves suudlevad tantsuplatsil. tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Läti naisteajakirja «Santa» septembrikuu kaanestaar on ei keegi muu kui meie praeguse presidendi Toomas Hendrik Ilvese kaasa Ieva Ilves.

Värske ajakirjanumbris jutustatakse nii eestlastest kui Eestist ning muidugi ka Ieva abikaasast Toomas Hendrikust.

Ieva tõdeb, et mitteametlikes vestlustes tunnetab ta eestlaste toetust enda suhtes, kuid emotsionaalseks muudab ta meedias ilmuv. Eriti intensiivne aeg oli tema jaoks möödunud talv kui tema minevik üksipulgi läbi võeti.

Nüüd tajub Ieva vaikselt aga ka meediat enda suhtes leebuvat ning lätlannast Eesti presidendi abikaasa sõnab, et ta ei saagi kõigile meeldida ning lõpuks on ta sellega ka leppinud. Toomas Hendrik Ilvesega abiellumise eest ta aga kellegi vabandada ei kavatse:«Ma ei pruugi võibolla küll eestlastele meeldida, kuid ma armastan Toomas Hendrikut.»

Kes mõistab läti keelt, võib ajakirja siit lehitseda.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles