Galerii: Dimoda tutvustas värsket Perit Muuga kollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 26.augustil toimus Lounge Deja Vu’s järjekordne moeüritus DiModa, kus disainer Perit Muuga demonstreeris oma kollektsiooni «SECRET HEART». 

Möödunud reedel täitis värske sügismood Deja Vu, kui esitlusele tuli imekaunis looming Perit Muugalt. Moegurmaane oli värske kollektsioon kohale meelitanud palju, kes nautisid õhtut imekauni kollektsiooni, maitsvate jookide ja hea muusika saatel.

Dimoda tutvustas värsket Perit Muuga kollektsiooni
Dimoda tutvustas värsket Perit Muuga kollektsiooni Foto: Rene Lutterus

«Secret Heart» on saanud inspiratsiooni kohati jazzist, vanast Hollywoodi glamuurist ja samas ka flamenkotantsijate tulistest ja kaunitest tantsukleitidest, moodustades kokku huvitava ja ühtse terviku. Etenduse lavastaja oli stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein.

Dimoda tutvustas värsket Perit Muuga kollektsiooni
Dimoda tutvustas värsket Perit Muuga kollektsiooni Foto: Rene Lutterus

Sel reedel ootab kõiki Lounge Deja Vu's aga meeliülendav Instrumental Night, mis toob lavale andeka muusiku Timo Vendti, kes pakub live-muusikana mõnusat viiulimuusikat! Rohkem infot peo kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles