Galerii! Missis Estonia 2015 kaunitar esindab Põhja-Euroopat konkursil Missis Universe 2016

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas on algamas üks kõige prestiižsematest iludusvõistlustest - Missis Universe 2016, mille peakroonile võisteb 80 abielus kaunitari kogu maailmast. Finalistid Eesti rahvusdirektori  Magic Monday Production poolt jõudsid juba edukalt kohale ning neid tervitati soojalt Guangzhou linnas.

Eestit esindab Jevgenia Rakštis, kes hiljuti võitis Missis Estonia 2016 konkursi. Missis Estonia 2015 Julia Smoli, tuntud juba tänu oma kohtadele Missis Planet 2015 ja Missis Europe 2015 top 5 hulgas, esindab nüüd aga kogu Põhja-Euroopa regiooni.

Missis Estonia 2015 Julia Smoli
Missis Estonia 2015 Julia Smoli Foto: Destate Media

Julia edu ei ole talle hetkekski pähe kukkunud, samuti nagu Missis Estonia 2015 ametlik staatus läks talle üle alles mitu kuud peale finaal-show'd. Oma esimesel konkursil, Missis Estonia 2015, jõudis Julia alles neljandale kohale ning ei kaotanud šanssi end uuesti tõestada, kui talle läks üle õigus juba kümne päeva pärast lennata Bulgaariasse Missis Planet 2015 finaali. Tagasi tuli Julia esimese leedi krooniga ja Missis Top Model lisatiitliga, saades rahvusdirektorilt võimaluse jätkata Eesti esindamist ning sõita Tenerife saarele Missis Europe 2015 finaali. Sealt ei tulnud Julia samuti tühjade kätega, vaid kolmanda leedi krooniga.

Missis Estonia 2015 Julia Smoli
Missis Estonia 2015 Julia Smoli Foto: Destate Media

Mullu näitasid Missis Estonia 2015 finaal-show esikolmiku naised oma täielikku sobimatust nendele tiitlitele. 15.novembril, 2015.aastal otsustas korraldajafirma tühistada Kristina Zara-Matrose, Diana Haprova, Natalia Katsanova esimese, teise ja kolmanda koha võidud seoses konkursi sisereeglite ja/või rahvusvahelise osalemise lepingu rikkumisega. Missis Estonia 2015 tiitel läks üle Julia Smolile, kes sai edukalt hakkama avaliku eluga, oma rolliga ühiskonnas asjaliku ärinaisena ja kolme lapse emana, jätkades tööd oma sisemise arenguga, välimuse, stiili, keha ja lavaoskustega. Kõik see avas talle uksed Hiinasse ning tõi vastutuse esindada Põhja-Euroopat Missis Universe 2016 konkursil, mis sai seekord palju tähelepanu maailmas tänu suurejoonelisele ettevalmistusele ja suurele osalejate arvule.

Missis Estonia 2015 Julia Smoli
Missis Estonia 2015 Julia Smoli Foto: Destate Media

Kuidas veetis Julia oma missise-aasta enne uue missise Jevgenia Rakštise valimist ning kuidas läks ettevalmistus Hiinas osalemiseks? 

Sellest rääkis ta enne ärasõitu ise: «See aasta oli mu jaoks huvitav ja intensiivne. Oli palju intervjuusid, saateid, pildistamisi ja projekte. Peale Missis Planet ja Missis Europe võistlusi puhkasin natuke, seejärel hakkasin alates detsembrist aktiivset ettevalmistust bodybuilding-võistluste jaoks fitness-model kategoorias. Paljusid hirmutab sõna «bodybuilding», aga minu arvates see on hea spordiala. Kategooria, kus ma võistlesin, on kõige loomulikum ja ilusam seda tüüpi võistlustel. Kõige tähtsam hindamiskriteerium on tervislik, ilus, sportlik keha. Mina kolme lapse emana pean pingutama, et enda jaoks aega leida. Ja sama palju pingutama, et hoida oma keha heas vormis,» rääkis kaunitar.

Missis Estonia 2015 Julia Smoli
Missis Estonia 2015 Julia Smoli Foto: Destate Media

«Kevadel osalesin neljal võistlusel, kus jõudsin esimesele, teisele, kolmandale ja kaheksandale kohale. Juunikuust ma alustasin ettevalmistust Missis Universe konkursiks. Minu jaoks see on kolmas rahvusvaheline konkurss ja võib-olla kõige tõsisem. Kuid ma ootan väga, et finalistidega kohtuda, sest need uued tutvused on alati nii põnevad. Kõik osalejad on edukad naised, kes on elus kaugele jõudnud. Meil tekivad sellised suhted, et oleme üksteisele pigem partnerid, mitte konkurendid. Kuna võitsin Missis Europe konkursil kolmanda leedi krooni, esindan Missis Universe finaalis juba kogu Põhja-Euroopat.»

Missis Estonia 2015 Julia Smoli
Missis Estonia 2015 Julia Smoli Foto: Destate Media

Tulevase konkursi teema on domestic violence - kohaliku vägivalla probleem minu regioonis. Ma pidin tegema sel teemal aruande ja mõtlema läbi oma esitluse. Tegelesin palju aruandematerjalidega, mõtlesin välja oma talendikava ning panin paika oma igapäevased stiilid. Igale ülesandele üritan leida mittestandartset lahendust. Nüüd ootab meid aga seitse päeva pildistamisi, moe-show'sid ja modellitööd, pinge tuleb suur ja kava kiire. Ma tänan oma rahvusdirektorit Ireni Erbit usalduse eest ning võimaluse eest  osaleda nii suurejoonelistel konkurssidel.»

Edu ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles