Triin Tulevist sai kinnisvarahai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas.
Triin Tulev
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Triin Tulev Foto: Erlend Štaub

Endine seltskonnalõvi, DJ, kirjaneitsi ja koduvägivalla ohver Triin Tulev on pööranud elus uue lehekülje – temast sai Epicenteri kinnisvaramaakler.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Triin Tulev 
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Triin Tulev Foto: Erlend Štaub

Epicenter kinnisvara lubab kõikidel uutele liitujatele neist 160 päevaga eduka maakleri teha. Juhul kui selle aja jooksul ei tule ühtegi tehingut, maksab firma sulle 2000€ valuraha.

Paari aasta eest väitis Tulev, et tema endine elukaaslane Rasmus Vesiloo on teda peksnud, ajal mil ta oli rase, ning lootele osaks saanud raskete vigastuste tõttu pidi Tulev lapsest loobuma. Naine nõudis kohtus 20 000 eurot valuraha, ent kohus mõistis Vesiloolt välja vaid 3500 eurot ning määras mehele tingimisi vangistuse üheksa kuud kolme aastase katseajaga.

Kohtusaaga pole veel läbi – 3. oktoobril arutab kohus Vesiloo hagi Tulevi vastu kahju hüvitamise, ebaõigete andmete ümberlükkamises ja kahju tekitava tegevuse keelamise nõudes.

Tulev, kes on varasemalt töötanud ajakirjas Playboy assistendina, ajakirjanikutööd mekkinud ajakirjas Kroonika, Club Privé kohvikus Varblane plaate keerutanud, Club Hollywoodis kliendisuhteid hallanud, on nüüd kanda kinnitmas kinnisvaramaaklerina. Isegi kui tehinguid ei tule, 2000€ tuleb ikka.

Naine ei pea paljuks enda hallatavaid objekte ka sotsiaalmeedias jagada.

Edu, Triin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles