Kuum galerii: Teatri vallutasid dominantsed ja võrgutavad S&M diivad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Imekaunid ja vallatud nukukesed avasid möödunud reedel, 26. augustil oma uksed intrigeerivale peole nende nukumajas! Dollhouse S&M näitas klubikülastajatele, et nukukesed ei ole ainult ilusad ja armsad, vaid öö saabudes muutuvad ning näitavad nad oma tõelist palet! Nahast kostüümid, piitsad ja käerauad olid sel ööl nukukeste aksessuaarideks, millega mängiti karme mänge ja pakuti naudingut nii üksteisele, kui klubikülastajatele!

Üheks ööks muutus klubi Teater nukumajaks, kus klubi diivadest said kõige kaunimad nukud, kes mängisid üksteisega ja kelle vallatust peost said osa kõik klubi Teater külastajad! 

Klubi Teatri vallutasid dominantsed ja võrgutavad S&M diivad
Klubi Teatri vallutasid dominantsed ja võrgutavad S&M diivad Foto: Jaanar Nikker

Dollhouse S&M tõi klubikülastajateni kaunid nukud, kes pimeduse saabudes katsusid piire naudingute ja piina vahel. Nukukesed õrritasid külalisi oma sensuaalse, ent karmi tantsushowga, mis kujutlusvõimele palju ruumi ei jätnud!

Klubi Teatri vallutasid dominantsed ja võrgutavad S&M diivad
Klubi Teatri vallutasid dominantsed ja võrgutavad S&M diivad Foto: Jaanar Nikker

Sel reedel, 2.septembril ootab klubi Teater kõiki aga enda suurejoonelisele sünnipäevale, kui võimsa show ja grandioosse peoga tähistatakse Teatri viie aasta täitumist! Mis täpsemalt nii suure juubeli puhul ees ootamas on, saad uurida siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles