Evelyn Sepast saab sügisest tudeng

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Viktor Burkivski

Teenusmajanduse Koja juhina töötav Evelyn Sepp istub septembris taas koolipinki ja alustab Ettevõtluskõrgkoolis Mainor start-up ettevõtluse õpinguid.

Evelyn Sepa sõnul on enesetäiendamine normaalne elu osa. «Kõik peaksid seda aeg-ajalt tegema. Maailm muutub kiiresti ja et edasises paremini orienteeruda, tuleb ka oma kogemuste- ja teadmistepagasit täiendada. Õpin selleks, et olla mitte lihtsalt kogenud, vaid ka targem,» ütles Sepp.

Evelyn Sepa sõnul võtab startupilik suhtumine kõiges võimust – see on toonud uued äri-, juhtimis- ja finantsmudelid ja jagamismajanduse. «Idufirmadele omast entusiasmi eeldatakse täna nii traditsioonilises ettevõtluses kui avalikus sektoris,» lisas Sepp.

Start-up programmi esimesel õppeaastal töötab iga tudeng välja konkurentsivõimelise iduettevõtte idee, registreerib päris firma ning sõlmib lepingud. Teise õppeaasta rõhk on turule sisenemisel ning klientide ligimeelitamisel ning kolmandal tegeletakse firma kasvatamisega ning üritatakse murda Eestist välja.

Õppetöö toimub inglise keeles ning Mainoris hakkavad Evelyn Seppa õpetama praktikud Eesti edukamatest iduettevõtetest, näiteks mullu firmadest TransferWise, Taxify, Pipedrive, Goworkabit, Fortumo, Toggl ja Like A Local.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles