Video: Ott Lepland ei tarbi terve aasta alkoholi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul olid Kultuurikatlas kohal veinitootjad Argentiinast, Lõuna-Aafrikast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Itaaliast, Austriast ja Rootsist ning ka Eesti restoranielu tipptegelasi ja arvamusliidreid ning arvukalt kuulsaid hea toidu ja veini sõpru.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas Foto: Erlend Štaub

Mekiti häid veine ja nauditi head muusikat. Elu24 püüdis kinni armastatud laulja Ott Leplandi, et uurida, milline on tema suhe alkoholiga. Selgus, et Ott on otsustanud tervelt aastaks loobuda alkoholist.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Ott Lepland
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Ott Lepland Foto: Erlend Štaub

 Ott: Mõtlesin teha aastake pausi ja vaadata, mis organism selle peale vastab. Mingit konkreetset plaani ei ole... Lihtsalt ärkasin ühel hommikul üles ja mõtlesin et teeks alkoholiga pausi. Ka minu väga paljud sõbrad ja tuttavad on seda teed läinud ja miks mitte võtta eeskuju ja minna seda sama rada vähemalt aasta aega.

Karsuseperiood kestab kindlasti kuni järgmise suve lõpuni ja mis pidudesse tuleb, siis küll selle mitte pidu panemise kannatab ka kuidagimoodi ära ja ega midagi hullu pole.

Vaata täpsemalt videost!

  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles