Kas Rihanna kandis pärast MTV videoauhindade jagamist Drake'i smokingut kleidina?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drake ja Rihanna
Drake ja Rihanna Foto: SCANPIX

Tule meiega seiklusele läbi Rihanna viimaste päevade ja proovime koos lahendada müsteeriumi.

Pühapäeval sai Rihanna MTV videoauhindade jagamisel pärjatud Michael Jackson Video Vanguard Award'iga. Pärast tema viimast etteastet (Rihanna esines kogu ürituse jooksul neli korda), ilmus lavale Drake, kes kõlakate järgi Rihannaga taas koos on, lavale, et anda naisele üle auhind.

Peale Drake'i imekaunist kõnet, väidetav paarike suudles ja siit saabki alguse meie lugu.

Drake ja Rihanna / Scanpix
Drake ja Rihanna / Scanpix Foto: SCANPIX

Peale show'd läksid Drake ja Rihanna pidutsema paljude kuulsuste meelisklubisse New York'is, Up&Down, vahendas Huffington Post. Paarikesest on pildid sellest kuidas nad sisenevad ja ka väljuvad klubist. Väidetavalt veetsid nad ka öö samas hotellis. 

Möödus öö.

Järgmisel päeval lahkus Rihanna hotellist ja kandis  täpselt sama särki, mida kandis Drake VMA'de laval. Hiljem sai lauljanna taas kokku räppariga, et minna Nobu'sse õhtusöögile.

On võimatu 100% öelda, kas Rihanna seljas olev särk tõepoolest oli Drake'i oma, aga see näeb välja peaaegu identne ja täiesti okei asi, mida teha paarina.

Kuskil hotellist restorani sõitmise vahepeal leidis Rihanna, et ehk võiks pluusile ümber tõmmata ka vöö. Mõeldud tehtud!

Armas lugu, kas pole?

Rihanna out in New York the other day #Rihanna #Fashion

A photo posted by Rihanna Follows (@danlovesriri) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles