Galerii: Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks edukat gastronoomiaettevõtmist - kvaliteetveinide importija Viinitie ja Soome startupmaailma superstaar, toidutranspordifirma Wolt kutsusid Maarjamaa ilusad, säravadja veinilembelised teisipäeval, 30. augustil ühisele avaüritusele Kultuurikatlas.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas Foto: Erlend Štaub

Kohal olid veinitootjad Argentiinast, Lõuna-Aafrikast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Itaaliast, Austriast ja Rootsist ning loomulikult ka Eesti restoranielu tipptegelasi ja arvamusliidreid ning arvukalt kuulsaid hea toidu ja veini sõpru.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Evelin Ilves; Samuel Sorainen
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Evelin Ilves; Samuel Sorainen Foto: Erlend Štaub

Viinitie Estonia on uus veinide ja käsitööõllede maaletooja Eestis. Nende  hoolikalt koostatud tooteportfellis leidub üle 500 kvaliteetveini ja -õlle kirglikelt väiketootjatelt üle maailma.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Jüri Pootsmann 
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Jüri Pootsmann Foto: Erlend Štaub

Wolt on uus äpp toidu tellimiseks populaarsetest restoranidest - ehk teisisõnu, mobiilne viis hea söögi leidmiseks. Wolt on juba käivitunud Helsingis ja Stockholmis ning nüüd on aeg Talllinnas maandumiseks.

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Jüri Pootsmann 

Lauad Kultuurikatlas kaeti käsitööõlle- ning veinitootjate parimate paladega üle maailma. Söögipoolist pakkusid Wolti partnerrestoranid, meelelahutust parimad artistid ja üllatuskülalised. 

Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Nöep
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Nöep Foto: Erlend Štaub

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles