Selena Gomez võtab raske haiguse ja depressiooni tõttu muusikast puhkuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: SCANPIX

Lauljatar Selena Gomez teatas, et ta lahkub mõneks ajaks meelelahutustööstusest.

24-aastane staar teatas aasta eest avalikkusele, et ta põeb ravimatut haigust luupust, kirjutab People. Paraku on haigus mõjunud ka Selena vaimsele tervisele.

«Nagu paljud teist teavad, avalikustasin umbes aasta tagasi, et põen luupust - haigust, mis võib inimesi mõjutada erineval moel. Avastasin, et luupuse kõrvalmõjuks võib olla ka ärevus, paanikahood ja depressioon, mis loovad omaette väljakutsed,» seletas Gomez.

«Tahan edasisi probleeme ennetada ja keskenduda oma vaimse tervise ja heaolu hoidmisele. Otsustasin, et parim viis selleks on minna puhkusele. Tänan kõiki fänne toetuse eest. Te teate, kui tähtsad te mulle olete, kuid pean sellele vastu astuma täie jõuga ja paranemise nimel tegema kõik endast oleneva. Tean, et ma pole ainus, kes midagi sellist läbi elab, ja loodan, et minu samm julgustab ka teisi enda probleemidele lahendusi otsima,» lisas ta.

Luupus on krooniline põletikuline autoimmuunhaigus, mis tabab peamiselt noori naisi ja võib kahjustada kõiki kudesid. Depressioon ja ärevushäire on selle haiguse ühed vähemtuntud sümptomid.

Foto: DAVID MCNEW/REUTERS

Gomez tunnistas mullu sügisel ajakirjale Billboard antud intervjuus, et põeb luupust ja et ta läbis 2013. aastal keemiaravi. 

«Tahtsin kõikidele kritiseerijatele öelda: «Teil pole õrna aimugi, mis minuga toimub. Ma olen keemiaravil! Te olete sitapead!» Eemaldusin kõigest täielikult, kuni tundsin end piisavalt enesekindlalt, et taas avalikkuse ette tulla,» ütles Selena toona.

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles