Ehmunud California miss: Chris Brown haaras relva, sest ma imetlesin ühte ehet!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baylee Curran
Baylee Curran Foto: Baylee Curran

Naine, kes Chris Brownile teisipäeval politsei kutsus, on iludusvõistluse Miss California Regional 2016 võitja Baylee Curran.

Baylee sõnul haaras Chris relva, kui talle jäi silma üks ehe, kirjutab TMZ. Naine rääkis, ta on Chrisiga varemgi pidutsenud, kuid seekord oli laulja närviline ja ilmselt alkoholi või uimastite mõju all.

Baylee rääkis, et ta tuli Chrisile külla koos oma sõbraga. Nad veetsid veidi aega mullivannis, misjärel läksid tagasi tuppa, kus Chrisi meeskonnaliikmel oli nähtaval üks ehe. Kui Baylee seda imetlema hakkas, ärritus ehte omanik ja samuti Chris, kes võttis välja relva ja käskis sellega ähvardades ja vandesõnu kasutades Bayleel majast lahkuda.

Kui Baylee ära minna üritas, ei lubanud Chrisi meeskond tal oma telefoni võtta, kui ta ei kirjuta alla konfidentsiaalsuslepingule. Baylee keeldus alla kirjutamisest ning lahkus koos sõbraga.

Baylee helistas seejärel hädaabisse ja Chrisi maja piirasid sisse politseinikud. Chris keeldus politseinikega suhtlemisest ja ei lubanud neid sisse, mistõttu pidid korravalvurid hankima läbiotsimisorderi. Väidetavalt viskas Chris majast välja spordikoti, milles olid mitmed relvad ja uimastid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles